Makanan Terbaek di William

Semalam gua dan kawan-kawan gua makan besar di William. Besar tak besar la, tapi penat jugak nak menghabiskan makanan tu. Tengok pinggan saja dah besar gadabak. William ni cukup terkenal dengan makanan sedap dan air yang lain daripada yang lain. Dua hari lepas gua makan besar jugak. Tapi di Murni Kelana Jaya adik si William. Lu orang semua boleh check blog macam-macam azzam tuk tengok aktiviti gua tempoh hari.

So wa tak pandai nak sembang banyak. Lu orang semua tengok saja gambar makanan gua la eh. Tengok dengan hati yang tenang, jangan terliur. Nanti basah keyboard lu orang semua.

Cabonara Meat Ball

Seterusnya air yang sedap giler.

Soda Herb

Air ni paling ramai orang order. Gelas besar sahaja yang ada. Tapi seyes wa cakap, minum sorang pun tak puas. Rasa nak tambah lagi segelas.

Tu menu je menu gua. Harga air adalah RM 7 dan Cabonara Meat Ball adalah RM20. Tapi seyes shit wa cakap pinggan dia besar, kesian meat ball gua. Terbazir half sebab gua kenyang giler. Ni gambar-gambar lain tuk aktiviti membunciskan badan semalam.

Seafood Rissotto

Yang bertopi tu merupakan Kayyea blogger Kisah Rauna.

1st Menu Eden. Menunggu menu kedua nampaknya.

Nasi Goreng Ketam. Udang pun turut serta ada dalam nasi ni.

Ni rakan felo kolej gua. Merangkak alumni kolej gua jugak. Makanan dia adalah Mee Raja.

 

Ni dia si Azam Mutaza . Badan je kecik, tapi makan berselera. Agaknya ada saka dalam badan kot. Haha. Gua pun kalah dengan dia, saka gua time exam je datang. So time exam je gua boleh makan banyak-banyak. Pas exam jadi orang biasa balik.

Gua puas usha apa kandungan air Soda Herb yang sedap ni. Tapi tak tau betul tak, gua hanya dapat sense ada serai, daun pudina, asam boi dan longan. Tapi seyes gua mau cakap, air ni paling best gua penah minum dalam hidup gua. Lu orang harus try. Gua rasa sampai sini saja gua nak sembang. Kalau lu orang minat nak pergi makan kat kedai ni. Gua nak pesan satu ja, jangan judge dari luaran kedai. Kedai ni macam warung je. Tapi makanan dan minuman dia memang superb. Lu orang boleh usha menu dia dekat Fanpage William.

Gua kasi Map kalau lu orang nak pergi. Ajak taiko-taiko sekali mai sini. Seyes taiko akan salute korang nanti.  Ok Gua Chow dulu. Adios..

William Di sini –>View Larger Map

18 thoughts on “Makanan Terbaek di William

    • harga dia agak mahal skit la..tapi puashati..aku tak ingat harga semua tu..hehe..

      landmark? hmm..susah..sebab dia warung je..tp nearly to Western Digital n Lrt Kelana Jaya

    • cet…yela chelsea kalah..biar kalah..aku nak ancelotti blah dari chelsea..beli torres x perform..buang dua2 senang..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>